27 Juni


3 dagar har gått sen jag senast uppdaterade nu, men inte mycket har hänt..förutom midsommar villsäga.
  Men iaf. Midsommar firades först hos mina föräldrar, där min farfar,farmor,farbror och mormor kom. Joline var på gott humör hela tiden där och fick en superfin tröja som farmor hade stickat till henne..perfekt då vädret inte är på topp.  Sen strac efter 5 tiden så var vi tvugna att åka, jag hade lovat att skjutsa andreas ut till skiftinge där han skulle vidare till svalboviken till något sommarhus med hans polare. 
  Efter det var gjort åkte vi upp till Tommys moster för att hänga där ett tag. Joline, som var väldigt trött då, var lite gnällig men somnade  till slut i sin vagn.  När hon senare vaknade och gallskrek och inte kom till ro igen så tyckte jag att det var dags att åka hem istället..och lägga henne i sin säng där hon sover bättre.
 Mötte Emilia här hemma, gjorde lite gröt till lilldamen, ny blöja och sen skulle hon sova var det tänkt.
    Men då hade hon hunnit piggna till, så det blev en sen kväll för henne. Fast då fick ju jag sovmorgon dagen efter ;)

  Igår var jag och Jollan hos min mamma och chillade..gjorde absolut inte mycket, och idag ska vi ut till mina kusiner då Malin fyllde år i onsdags. När vi kommer hem måste jag börja göra matlådor eftersom jag börjar jobba imorgon. Oh my.


Joline kan + bilder


Gjorde en lista på vad hon kunde när hon var 4 1/2 månader, som jag nu fyller på. Det "nya" hon lärt sig står i fet stil.


  - Kan ta tag i sina fötter och föra dom mot mun för ett smakprov
 - Rulla från sida till sida
 - Ta tag i föremål och byta från hand till hand
 - Kan sätta sig upp om hon ligger ner ( naturligtvis med hjälp )
 - Kan sitta någorlunda statigt om man håller i händerna
 - Kan stå med hjälp riktigt länge  -stadigare
 - Kan ta några steg om man hjälper henne fram
 - Vända sig från mage till rygg , även från rygg till mage 
 - Kan hålla i sin nappflaska om den inte är för tung
 - Kan föra nappen till munnen med framgång för det mesta.Kan nu ta nappen till munnen helt själv
 - Kan sitta själv stadigt utan stöd ett par sekunder innan hon tippar åt sidan
 -Försöker att krypa, men kommer inte spec långt framåt. Bakåt är lättare
 - Kan "snurra runt" när hon ligger på mage - rotera.
 

Tror det var allt faktiskt.

För några dagar sen kom Joline på en ny min : gubbminen. Så höll hon på ett tag och såg ut som en riktig surgubbe. Kunde inte sluta skratta :


 



23 Juni



Idag blir Joline 6 månader. För 17 minuter sen var hon helt ny och pytte liten. Om 6 månader till så är hon 1 år.. helt sjukt.
  Funderar på om jag senare ska göra en lista på vad hon nu kan, men får se,
Vi har varit på förskolan i förmiddag, chillade, var på sångstunden och gjorde en midsommarkrans till henne som hon ska ha imorgon då förskolan firar midsommar och också stänger för juli månad.

  Mamma har precis åkt härifrån , hon kom över och lämnade lite nycklar och larmkoder till ikväll då jag ska jobba.. samt bjöd på lunch. Sitter nu och försöker få en trött bebis att somna, samtidigt som jag har ont i magen och tvingas lyssna på när några stollar borrar här utanför.. inte a happy moment.


   Återkommer.

22 Juni



I förmiddags var vi först på BVC och sen på öppna förskolan.  Jolines verkade uppfylla de kraven som hon skulle, och hon kunde inte sluta stirra på läkaren, så han började småskratta.
  Iaf.. hon väger nu 8760 gram och är 68 cm lång.. Jag gissade ju på att hon skulle väga 8700 och vara 67 lång.. så inte illa pinkat ;P

 Om 50 minuter ska jag hämta upp Tommy från hans jobb och senska vi alla till "öron-näsa.hals" där dom ska kolla vidare på Jolines andning.
 Imorgon ska jag jobba kväll, och torsdag likaså i ett par timmar. Imorgon ska vi nog till förskolan igen.. är mycket trevligare att vara där på förmiddagarna än att sitta hemma och ha tråkigt.. visst är det kul med Joline.. men hon tycker nog det är snäppet roligare där faktiskt.. miljöbyte liksom. Där finns det andra leksaker, sångstund och massa andra bebisar och vuxna att titta på. Har ju dessutom inte mycket annat för mig ändå så kan lika gärna chilla där.

Joline sover och jag ska fixa lite kaffe nu,så kanske man piggnar  till

21:27



Joline har sovit sen en halvtimme tillbaka. Hon har inte velat sova alls i kväll..trots att hon har varit riktigt trött. Men gnällt-  det har hon iaf inte gjort Very good.
  Andreas har precis åkt härifrån, han kom över runt 8 tiden av ren tristess. Så chillade han här, hälsade på en glad Jollan, rotade lite i våra skåp och hittade en chipspåse som legat i evigheter. Sen bjussade jag på jordgubbar.  Mycket uppskattat.
  Ska snart lägga mig, hoppas på en sovmorgon imorgon. Till halvåtta skulle sitta fint iaf, för klockan 9 ska vi vara på BVC. Det är dags för 6 månaders kontrollen, då kommer det en läkare som ska kolla att Joline uppfyller  de "krav" hon ska kunna nu. Tror hon ska kunna vända sig från rygg till mage- och tvärt om, sen ska hon kunna flytta ett föremål från vänster till höger hand  och sådana saker. Är inte riktigt med på alla saker hon ska kollas på, men ovanstående kan hon iaf göra ^^  Sen ska honsåklart vägas och mätas. Förra gången ( 31á maj),så var hon 65 cm och vägde 8250 gram.  Nu tippar jag på att hon är 67 cm och väger kanske 8700.. men jag kan ju ha fel ;D


21 Juni


Mitt bloggande suger, och det är faktiskt inte särskilt kul att uppdatera varje dag. Särskilt inte då det inte är många som kommenterar.
  Men iaf..
  Idag skulle vi till Rothofsparken för sångstund och så.. det vanliga. Stressade ner dit för att hinna - promenerade då. Men det var inga där.. bara några äldre med sina barn så jag drog till torget, köpte jordgubbar och hem sen istället. Joline sover men ska snart få lite puré när hon vaknar.

  Igår fick hon nattvälling för första gången. Köpte det då det stod på paketet att det mättar längre under natten.. vilket det kanske gjorde, eller så var hon bara helt slut igår när vi kom hem- för hon vakna inte förs 6:20 imorse.


  Imorgon har vi tid hos öron-näsa-hals som ska titta på Jolines andning. Tvivlar på att man kommer bli klokare av det, men är värt att kolla upp ändå.

  Senare idag kommer också Sara förbi btw ^^

Nu vaknade damen

G´day

18 Juni



Joline har börjat att ändra sina sovtider. Hon kanske somnar runt 19 tiden för att vakna 1,5 timme senare för lite mat. Sen är hon rätt lätt att lägga igen. Men däremot börjar hon att vakna till redan runt 4 tiden numera, då börjar hon röra på sig, småtitta och sånt. 4:30 har jag nog gått upp varje dag den här veckan. Dock har vi lagt oss efter hon fått lite ersättningg och sovit 2 timmar extra.

Nu sover hon igen och har gjort det något timme iaf.
Idag ska jag och Emilia ut och promenera, får hoppas att det blir bättre väder ute bara.. det är mulet och blåser.


Nu vaknar plutten...tror jag..

 Skriver nog mer sen.

17 Juni



Kom på att nästa vecka är den sista veckan som mammaledig på ett litet tag.  För jag jobbar nämligen sista veckan i Juni + 2 veckor in i Juli. Sen är jag ledig omkring 2 veckor igen för att sedan jobba kväll under augusti månad.  Kommer kännas konstigt att börja jobba såpass mycket då jag är nu van med att vara hemma med våran lilla älsklings tjej.   Under tiden jag jobbar nu första perioden så komme Tommy vara pappaledig ^^
   Idag är det tänkt att vi ska till förskolan, försöker få pluttan här att somna föst så jag kan börja göra iordning mig själv och allt runtomkring innan vi ska gå ditåt.
  Sen blir det nog lungt, fram till kvällen då jag mer eller mindre har lovat mamma att vara med henne på Friskis & Svettis i Vilsta, vilket jag ångrade sekunden jag vaknade imorse. Men nu ska jag dit ändå så bara att gilla läget. Tommy ska med som "stöd" - haha viket skämt, och Joline med så hon får lite luft och miljöbyte.

   Imorgon kväll ska vi också spela minigolf med ett par från Tommys jobb, jag har absout inget tålamod till sånt och det känns som det kommer bli väldigt ansträngt från min sida ;D

16 Juni

¨

Igår åkte vi till akuten med Joline, engligt order av barnakuten.
  Där satt vi 2,5 timmar innan vi var klara och kunde åkte hem, det är så sjukt segt att bara sitta där och vänta i evigheter med massa andra människor, speciellt med en liten bebis. Som iofs höll sig rätt lugn och glad för det mesta, men blev lite gnällig då hon blev trött.
   Iaf... dom kom fram till att det kan kaaanske vara en polyp eller en slemhinna bakom näsan typ som blockerar andningen delvis - då det bara är när hon ligger ner och sover. Eller att hon kunde ha stora halsmandlar.
 Men dom skickar oss vidare till öron-näsa-hals istället, så nu väntar vi på tid därifrån.
Kom på andningen är inte så när hon bara ligger på rygg och sover. Utan också på sidan, som inatt.
  2 Gånger andades hon sådär konstigt igen - båda gångerna på sidan, men känns löslöst att ringa dom ännu en gång, då dom säkert säger samma sak igen.

  Idag skulle vi till Sagostigen, bussen skulle ha åkt 9:30.. 8:45 hade jag och Joline nys gått upp och hon satt och åt, och jag skulle förbi affären också och handla lunch, vilket vi inte skulle hinna. Så vi blev hemma. Lite trist, men förhoppningsvis vill någon hitta på något med oss idag ^^

  Joline sover för tillfället, jag ska strax dra igång en tvätt och sen får vi väl se vad vi hittar på.

  Det var allt för tillfället.



15 Juni



Om en timme är Tommy på väg hem från jobbet. Om 55 minuter har jag telefontid hos barnsjukhuset angående Jolines andning. Passade på att prata med BVC-tanten vi har idag när jag var på förskolan och hon tyckte jag skulle ringa, för hon vet inte vad det kan vara och dom därborta är läkare och kan ju ta prover och grejer. Hon tyckte det skulle vara bättre. Så nu har jag ringt och väntar på att dom ska ringa upp.
   Joline sover just nu, får hoppas att hon vaknar innan dom ringer så hon iaf hinner få mat i sig, för annars om hon vaknar NÄR dom ringer så är hon säkert vrålhungrig och är inte sen att tala om det.
  Medans jag väntar på att tiden ska gå så chillar jag.



Vill även tillägga att imorgon har jag och Tommy varit tillsammans i 1 år och 11 månader, det ni!

13 Juni


God morgon


  Usch vad trött jag är. Kunde inte somna igår, så somnade inte förs efter midnatt, därefter vaknade jag hela tiden, fram till 4:30 då Joline vaknade. Gick upp och gjorde en flaska åt henne, kom tillbaka och hon hade somnat om.  Somnade också om och vaknade 40 minuter senare. Värt.
  Men skulle behöva sova ett par timmar till, men får väl lägga mig tidigt ikväll.
Idag ska jag och Emilia till IKEA :D .   Ska hämta henne 9:30 och sen åker vi.
  Men innan det ska jag fulla upp en termos med kaffe som jag kan hälla i mig innan jag åker. Häller upp kaffet i termosen då det håller sig varmt länge och finns alltid supernära ;). V-Ä-R-T I think.

 Nu är kaffet klart och Joline sover. Lucky bastard ;D

Ska dra.  G´Day

Studentfirande

(( Då det här inlägget skulle komma upp redan igår kväll,runt 11 tiden, men blogg.se krånglade som vanligt och det gick varken att posta inlägget eller ladda upp bilder. Så därför kommer det upp nu ))


 Nu är vi hemma. Har iofs varit det i 2 timmar nu, minst.   Joline sover för natten och jag ska nog göra detsamma snart. Ögonen går i kors, men ändå skulle jag vilja kolla på en Rocky-film som visas på tv nu.  Får se helt enkelt.
  

 Iaf.. idag har Malin tagit studenten. Congrats :).   Vi var utanför skolan 14:30, i ösregn stod vi och trängdes lite smått sådär. Men det gör väl inget.  Sen började den där obligatoriska orkestern spela, studenterna kollar i fönsterna. Det tjuter, skriks och spelas.
   Sen får dom springa ut. Kaos, folkmassor, oväsen, cigaretter och tutor överallt typ xD Men så värt ^^
 Jag tog bakvägen den här gången, fram till framsidan där studenttåget skulle gå = Värt indeed att göra så.
Vem vill trängas bland ett hundratal lulliga ( minst sagt ) studenter och deras päron. Not me.
   Iaf.. gick vidare mot stadsparken där flaken gick från... fotade och filmade litegrann. Alla foton finns ute på facebook nu.. skulle lägga ut filmerna med men det gick så förbaskat segt så det får komma upp imorgon istället^^

  Efter det släppte mamma av mig här hemma. Tog på Joline nya kläder och packade ner allt och åkte ut till Sundbyholm för att fira vidare. Var menat från början att vi skulle sitta ute o det fina vädret. Dock var det fina vädret någon annanstans så vi fick sitta inne. Inga problem ^^



    Imorgon åker jag och Emilia till IKEA. 9.30 ska jag hämta upp läckerbiten ( ;) ) och sen drar vi vidare.  Såklart ska Joline få följa med på utflykt också. Så får Tommy sova.... xD







Student



NU är jag klar. Det får ta och duga nu faktiskt.
  Om 40 minuter kommer mamma och plockar upp mig, sen åker vi till stan. Möter upp dom andra och sen ska vi trängas på skolgården ett tag fram tills Malin ska skutta ut ;D.
   Synd bara att det är så tråkigt väder.. det regnar iofs inte, men det är rätt kallt och blåser. Hoppas det blir bättre under dagen
 Kameran följer med så kommer bilder upp någongång.. antingen här eller på facebook - troligtvis facebook. Känner jag mig effektiv kommer dom upp redan ikväll, annars imorgon :P

21:59



Jag sitter för tillfället med ansiktsmask. Supersexigt, verkligen.  Har precis målat om naglarna mina och ska snart tvätta bort geggat i ansiktet och gå och lägga mig.    
   Joline vaknade förut och var ledsen, vi lade oss i sängen tillsammans och somnade, tillsammans.  Nu ligger hon i sin säng igen och jag ska göra detsamma..fast i min då ;P
    Idag har vi inte gjort mycket nytta.  Har åkt och fått ett av våra däck fixat, handlat och köpt studentpresent till Malin. Ev. ska vi iväg en snabbis imorgon för något roligt att hänga runt henne när hon springer ut imorgon också ^^  Annars är allt klart.


  Ja...det var väl allt.
God natt :)

11 Juni




Natten har varit bra. Riktigt bra.   Joline väckte mig inte förs klockan var 4:30, då hade hon inte gjort ett ljud ifrån sig under natten.
  Så vi gick upp och gjorde vår business.
Sen strax eter 6 tiden började hon gnugga sig i ögonen, så vi gick och lade oss igen. 15 minuter senare väcker hon mig, och arg var hon. Så tog upp henne och lade henne brevid mig i sängen. Då somnade vi om och vaknade inte förs klockan var 8 ^^
  Nu ligger hon här brevid mig och halvsover lite..när hon vaknar ska hon få mat och sen vet jag inte vad vi ska göra. Kanske ta en liten promenad, men inte särskilt kul när det regnar utomhus.
  När Tommy slutar ska vi tanka bilen och åka till Langes för dom ska kolla våra däck. Skulle ha skickat tillbaka vagnen idag också men det hinner vi inte nu då dom stänger kl 16 och Tommy är inte hemma förs runt halv 4 så.  Men det får bli på måndag istället. No rush.


  Imorgon tar Malin studenten och jag har fortfarande inte hittat en present åt henne, det suger lite grann.  Får väl åka iväg snabbt som attan till Tuna Park imorgon eller så får jag haffa något från Maxi. Så nu vet du Malin ;D

Bilder del 2

 Alltid när hon äter eller är trött åker händerna upp på huvudet


 Tidigare idag när vi gick till stan med nya vagnen ^^

´ 2



Gud vad trött jag är.
   Jag och Joline drog till stan som jag nämnde i förra inlägget, vi t.om promenerade ner.  Inga problem.
Sen tyckte hon att det var lägligt att börja med en skrikfest inne på HM, bara att försöka ta sig ut därifrån.. vilket inte är lätt då det ALLTID ska gå någon långsam jävel framför en, speciellt då man har lite bråttom.  För hon skrek inte lite direkt.
  Satte oss i sofforna som finns där utanför och gav henne lite fruktpuré. Jävla tur att den var med i vskan alltså, hon var hungrig.. en timma efter hon hade ätit - aldrig hänt..  Men iaf.  Där att vi, prima skinka.   Massa tanter gick förbi och glodde, jävla irriterande.   Förutom en tant som stannade och pratade.. vilket alltid är lite halv skumt då man inte känner personen...
  Som det inte räckte så gick hon fram också till en och pratade med Joline ... " jaaaa vaa gott...ååå mumsigt. Jaa vad sööt du är. "   Sen tittar hon på mig " Det gäller att praaata med doom".

    Daah? XD

Sen lunkade vi vidare mot bussen hem igen.   Fick lite småsaker med mig hem, Joline fortsatte gnälla lite och jag orkade inte gå runt mera.  

Nu har Joline precis somnat för natten och jag har precis ätit. Funderar på att ta en dusch så man kanske piggnar till och huvudvärken försvinner. Dessutom är det grymt skönt att stoppa huvudet under duschen, alltså så att bakhuvudet får vattnet på sig... eheh.  Men det känns som massage... typ.  Gillart.


  Nu ska jag hämta min kamera och sen slänga upp lite bilder

Update



Joline sover sen 30 minuter tillbaka men vaknar nog om en liten stund.  Tvätten är igång, dock glömde jag att trycka på "snabb" knappen så nu lär den tvätta halva dagen . S-E-G-T .
  Men det får gå.   När Joline vaknar ska hon få mat, ny blöja och nya kläder på sig, sen ska vi ner till stan. Funderar på att promenera ner istället för bussen känns så segt. Dessutom är det skönt ute...tror jag, och det skadar inte att röra på fläsket lite ^^



  Funderar på om man kan locka med Tommy till IKEA på söndag också, då jag inte orkar vänta till nästa helg eller nått.  Får väl se om han vill....troligtvis inte xD   Men jag ska då inte dricka på studentfirandet i helgen och då vill jag ha något att göra på söndag. Då dom dagarna är grymt tråkiga ^^


Nu ska jag göra annat tills damen vaknar.

  Adios




PS : Köpte batterier till kameran igår så bilder kommer troligtvis upp ikväll

10 Juni



Sitter och tittar på Vakna!med The Voice, och där r hon Katrin Zyto.. -någonting som är där med hennes 2 veckors bebis och pratar om hennes förlossning, som slutade i akut kejsarsnitt.  Hon nämnde nått om att man kunde känna hur läkarna drog i huden och höll på innuti kroppen på en.
   Eftersom jag också fick göra snitt så kan jag väl hålla med om delen med att man känner vad dom håller på med.
 Det är ju klart att man känner när dom särar på buken där dom har skurit upp.  Dom drar ju något enormt i en.

När jag låg där så märkte jag inte att dom började skära - vilket man inte ska, såklart. Det var läkaren brevid som sa att dom hade börjat. Men sen började dom ju att dra i en och det kändes ju att dom höll på, fast ont gjorde det ju inte.  Man är ju bedövad från bröstet och ner typ.
  Men sen var odm ju tvugna att trixa runt med Joline innen hon kunde komma ut, hon var i princip fastkilad med arslet i mitt bäcket, men huvudet som låg vid mitt högra revben. DET gjorde ont, det var så grymt jobbigt, då dom ´var tvugna att trycka upp henne så blev det riktigt svårt att andas. Och så höll dom på ett tag innan det lossnade och hon kom ut. Fy fan, det var obehagligt.
  Sen ska dom ju sy igen allting igen.  Då vet jag inte om Tommy var kvar, men jag tror det.  För helt plötsligt när dom ska börja sy ihop mig igen så börjat det göra ont i högra sidan av ryggen / svanskotan, det gjorde riktigt ont.  Blev så jävla rädd för att bedövningen höll på att ge med sig, att något hade blivit fel.  För tänk er smärtan då, om bedövningen skulle ge med sig och man ligger där med buken blottad.
   Tror jag fick morfin som skulle ta bort smärtan, vilket inte funkade alls.

Och sen att ligga där helt själv, för man känner sig ensam där man ligger när Tommy och Joline hade dragit iväg för kontroller. Sen att det var tio personer i rummet med mig spelar ingen roll.


  Nu har jag tappat bort mig helt i vad det var jag ville komma fram till. Bara det att det var obehagligt emellanåt...eller något.

  Aja.
Över till annat.

  Inatt var den en av de värsta nätterna, förutom första natten på BB då - den var helt sjuk.  Men iaf, Joline kom inte till ro på hela natten i princip.  Dom bökade runt i sin säng, vände på sig, ville ha nappen. Blev hysteriskt ledsen mitt i allt en gång osv osv... så höll hon på ända fram till klockan blev 4:30 då hon vaknade och började försöka vända på sig till magläge i sängen. Nu är det ju så att hon låg för nära spjälorna så hon kom inte runt. Men försökte gjorde hon ju iaf, så där låg hon och pustade och flåsade.  Trevligt att vakna till.
   En timme senare la jag henne i sin säng igen, för inte ens chans att vi ska vakna så tidigt efter en sån natt. Sen vet jag inte vad hon gjorde, men jag somnade i 30-40 minuter iaf.  Antar att hon gjorde detsamma då hon var knäpptyst.


  Nu är vi vakna iaf, mer eller mindre. Joline ligger och pillar på ett gosedjur och har för 15 minuter sen sprängfyllt en blöja som vi har bytit också.    Idag vet jag inte vad som händer... skulle vilja till stan men får se om jag orkar.
Nu ska jag sätta igång en tvätt och ta lite mera kaffe innan Joline ska ta en liten powernap, innan hon blir grinig.  


G´day

Sovstil



För ett par kvällar sen innan vi skulle sova så pratade jag och Tommy om hur rolig Jolines sovställningar är, så att säga.
  För nu är det så att när hon ska sova så ska inte benen vila mot madrassen, som det faktiskt brukar vara hos alla som sover... xD
  Men iaf, hon har händerna på huvudet, vid sidorna - jättegulligt. Men benen däremot, dom ska hon ha UPPE. Antingen har hon ena foten mot spjälsängsskyddet och andra benet ÖVER första benet - alltsåhon sover med benen i kors.  Eller så har hon ena benet uppe och andra lite nere.   När jag har batterier i kameran ska jag fan ta bild och lägga ut så ska ni få se.
   Sen till det extra roliga, eftersom hon prompt ska ligga så när hon ska sova så tar det ju superlång tid för henne att faktiskt somna.  Eftersom kroppen slappnar ju av när man sover, och då åker ju hennes lilla knubbiga ben ner igen, och när det är halvvägs nere så rycker hon till och tar upp benet. Så fortsätter hon tills hon tillslut somnar.
  Varför jag skriver detta nu är för att hon just nu gör såhär.  Hon ligger fortfarande på kudden. Men händerna på skallen, nappen i minnen, ena benet på soffryggen och andra benet rakt upp - som när man sitter i kors, fast med bara ett ben.  Det benet har varit påväg ner nu i en evighet, hon har säkert dragit upp benet ett tiotal gånger fram till nyss då hon gick med på att låta benet ligga ner.
 
  Ja det är inte alltid lätt.  Att hon orkar.

9 Juni




Good morning

NU, Tommy kan du sluta gnälla - NU bloggar jag.
   Min data retar gallfeber på mig! Musen drar lite hur den vill, tar bort det jag skriver osv.. blir galen snart.
Iaf, nu är vi vakna och har varit det ett tag. Joline ligger på kudden här brevid, sneglar på TV´n och tuggar på sin snuttefilt.  
  Idag ska vi kanske till förskolan och sen vidare till stan för lunch med mamma. Skattepengarna kom in igår också så en tur till stan skulle sitta fint :P
 
  Igår kom även våran vagn, 30 minuter innan bussgods stänger kom ett sms där det stod att vagnen fanns att hämta där.  Med eld i arslet fick Jollan en ny blöja, byxor och sattes i bilstolen.  Sen drog vi fort som fan genom stan , på pyspunka och lite bensin i tanken.  Men dit kom vi, och hem. Tummen upp för det ^^
  Idag ska vi provköra vagnen, hoppas den är bra så den inte heller börjar krånla efter ett tag. Fan irriterad jag blir då.
 

   Bilder kommer också, det ska ju bli en del 2 - då jag förra veckan kom med en del 1. Men min kamera behöver nya batterier innan jag kan föra över dom till datorn.  Tydligen behöver man nya batterier i skiten för att föra över bilderna. 


  Om två veckor blir också gullepluttan 6 månader.   Om ytterligare 6 månader är hon 1 år(!)...  Helt sjukt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och få bebisen brevid att sova så jag kanske kan få ta en dusch för att vakna till.

7 juni



Sitter här själv med min 4é kopp kaffe och slötittar på Våra bästa år. Den serien tar ju aldrig slut alltså.
  Joline ligger och sover i sin säng (!). Idag duger den tydligen att sova i. Förut har hon varit svår att lägga där, förutom när hon ska sova för natten då. Men nu sover hon för andra gången idag och det har hitills inte varit något problem alls att lägga henne där.   Första gången sov hon 45 minuter och nu har hon sovit en bit över en timma.  Hon brukar annars sova max en halvtimme ^^

   Idag händer ingenting. Tror det blir en slödag hemma för oss.  Imorgon ska vi till förskolan på babyöppet åtminstonde.  Sen hoppas jag på att vagnen kan komma redan imorgon med..


   Usch..känns som det kommer bli en riktigt tråkig vecka. Verkar inte finnas något att hitta på. Speciellt då Emilia inte är hemma.  Får hoppas att skattepengarna kommer tillbaka i veckan, så kan jag roa mig med en liten tur till stan.. kanske t.om kan hitta en studentpresent till Malin då :)
   Sen ska vi till IKEA någon helg också.. hoppas det blir innan jag börjar jobba iaf.. men det är tydligen många helgdagar som kommer... Midsommar och sånt..då är det säkert inte ens öppet.


   Om NÅGON vill hitta på något i veckan så hör av er.. Annars kommer jag tråka ihjäl

Hilarous

HAHAHAH.. hittade det här på en blogg..länk finns nedan. Livet är inte lätt för alla ;)


När jag var sjutton år så fick jag en böld i röven, mitt emellan skinkorna. Det var en stor, röd jävel som hettade och värkte något infernaliskt. Den blev stor som ett plommon och växte inåt. Det fanns inte en chans att den skulle spricka upp av sig själv.
Jag fick feber och kunde knappt gå. Jag blev helt stel och det kändes som om röven var gjuten i cement. Till slut blev jag tvungen att sjukskriva mig och gå hem ifrån jobbet.
Någon dag senare fick jag gå akut till doktorn och mycket riktigt så konstaterade han (för det var en han tack och lov!) att det var en elak jävel till böld som jag hade fått i röven.
-”Den ska vi nog kunna ta bort men den sitter förstås lite olyckligt!”
Jo jag tackar jag.
Jag fick stå på alla fyra med röven upp i vädret och ballarna hängande till allmän beskådan när han började skära. Jag skämdes som en hund.
Jag kände hur bölden sprack upp och hur det började rinna massor av var nerför rövskåran och vidare till ballarna som blev alldeles blöta.
När bölden var helt tömd så började han att klämma.
Jag vet inte vad som var värst, smärtan eller förnedringen.När han hade klämt färdigt så gick han och hämtade en stor pincett eller något, började rota runt mellan skinkorna och till slut drog han ut en stor, fet ”spik” av talg. Som en anabol pormask eller något. Efteråt hade jag ett stort hål i röven som inte läkte igen på flera veckor.

Hur som helst så var det en lättnad att få bort den där jävla bölden. Dum som jag var så talade jag dock om för en tillfällig polare att jag hade fått en böld i röven.
Det skulle jag aldrig ha gjort.
Det spred sig genast, det började gå rykten och ni vet hur det är med rykten – de växer, de kan expandera till rent enorma proportioner.
Nu hade jag inte längre haft en böld i röven, nu hade jag istället hela röven full med bölder.
Han har bölder i röven.
Det var inte kul med tanke på att jag redan hade ett rejält töntrykte att brottas med, lägg därtill att jag var svårt anfäktad av akne. Stora jävla bölder och svulster som täckte hela ansiktet, ned på halsen och nacken. De flöt ihop till en enda gungande massa av var och talg.
Vad jag minst av allt behövde var ett rykte om att de även hade spridit sig till röven.
Det hade de inte och det gjorde de inte heller, tack och lov. Men vad hjälpte det, folk trodde att jag hade röven full med bölder. Stora feta bölder som ibland sprack upp och fyllde kalsongerna med blod och var.



Read more: http://gammalhardrockare.blogspot.com/2008/04/blder-i-rven.html#ixzz0q6UKcEJz

6 Juni



Vet att jag suger på att uppdatera, men det finns andra saker att göra än att sitta och blogga hela tiden. Som att umgås med sin familj och vara ute i det fina vädret.  Hitills idag har vi dock suttit inne, men vi ska iväg till kvällen.
   Vi ska till Tommys syssling och hennes flickvän på kaffe och chilla ^^.. men det är ett par timmar kvar tills dess.
  Idag fick jag en välbehövd sovmorgon,  klockan halv elva gick jag upp och pussade på en glad bebis.  Tommy och Joline tog en promenad till affären någon timme senare och jag började med att städa upp här hemma. Flyttade soffor, torkade hyllor, satte igång en tvätt osv.. vilket skit göra när det är så varmt ute.. man svettas ju som en liten gris ;D
 Nu får det iaf räcka, skulle ha putsat fönstrera också men jag orkar inte.. det får bli till en annan dag. 
Vi har också börjat "projekt barnsäkra lägenheten"..vilket behövs då Joline kryper om säkert någon månad.

Både i fredags och lördags har jag varit hos mina föräldrar och utnyttjat deras gigantiska tomt då det har varit massa sol. Nu har jag bränt mig, så innåt helvete, och det gör sjukt ont.. Men iaf, i fredags tog jag och Sara bussen till Borsökna, mamma var ledig så vi passade på. Joline var självklart med.
  Igår åkte våran lilla familj till min andra familj, mamma och pappa, för att göra samma sak som i fredags..och umgås lite.  Har lite lite bilder.. bara på när Joline sitter i sin stol och får mat tror jag.. men dom kommer kanske upp senare om jag orkar.

  Fick även en utmärkt idé igår också att jag skulle rengöra under mina tangenter på datan. Jag har ju en bärbar jag sitter vid, och mycket skit samlas där.. så jag började plocka upp en tangent efter den. Skit bra tyckte jag..allt försvann..sen skulle jag sätta fast dom igen.. då funkar det inte.. Så nu sitter jag med en dator utav vissa tangenter xD.  Får väl skylla mig själv I guess.

Bilder del 1




   
 
Den här vagnen är nu påväg hem till oss och kommer om cirka en vecka. Den vi ville ha fanns som sagt inte, lite surt men gör ingenting egentligen. Hoppas bara att den här är bättre nu så vi slipper krångla mera.

Mera bilder och filmklippet kommer nog upp ikväll. Måste gå igenom alla bilderna för att se vilka jag vill ladda upp.. har så sjukt många och det tar sån lång tid att få upp dom här.   Men Malin, min kusin, tog ett par superfina bilder på Joline förra veckan som jag passar på att slänga upp :







En dålig bild som jag har fotat med kameran PÅ mobilen , har ingen sladd att föra över bilder från mobil till data så det får duga.  Var i affären förra veckan och såg att det fanns solglasögon till bebisar - perfekt tyckte jag då Joline får solen i ögonen i vagnen och blir bländad, så vi provade ett par :




3 Juni



Usch vad seg jag är idag. Det blir inte mycket gjort här hemma alltså...dock är en tvätt igång. Alltid något.
   Hade planerat att vi skulle till öppna förskolan idag också, men vi somnade istället och vaknade försent.  Joline väckte mig 4:45 idag.. är väl rätt okej egentligen, men om hon kunde sova till 7 iaf skulle inte vara att klaga på ^^

  Sen under dagen har vi bara busat,myst och sovit. Men lata dagar får man väl ha, men visst får man lite dåligt samvete när det är så fint väder ute.   Men imorgon hoppar vi på bussen hem till mamma för en heldag i det förhoppningsvis lika fina vädret. :)


   Igår var vi på Tuna Park med mina kusiner. Malin letade efter en studentklänning men hittade såklart ingen som dög åt henne ;).. dock ett par skor hittade hon.... ett steg närmare. ;P


  Joline har tyckt, ändå sen hon lärde sig att vända sig från rygg till mage, att det är skitroligt. Hon gör det hela tiden, men hinner inte mera än lägga henne på lekmattan förs hon rullar runt.   Nu till problemet, börjar misstänka att hon har glömt bort att hon faktiskt kan vända sig tillbaka till rygg, för efter ett tag blri hon lite gnällig och småledsen.. blir väl jobbigt att hålla huvudet uppe såpass länge.  Så då vilar hon huvudet på armen och sen jätteliten ut ( vilket hon iofs är ).  Men varje gång jag väder tillbaka henne till rygg så ska hon prompt tillbaka till mage xD.


Nu sover Joline igen och jag ska passa på att lägga in lite bilder och kanske ett litet klipp där hon vänder sig till mage..om jag hinner innan hon vaknar så kommer det strax upp ett inlägg till. Annars så blir det till ikväll :)

2/7



För första gången på månader vaknade Joline mitt i natten. Det var inte kul kan jag tala om.
   2:55 stod klockan på när hon började böka runt i sin säng.. vände huvudet till höger och vänster.. upp med sina små knubbiga ben och så fortsatte det. Brevid satt jag, trött som ett as och lite smått irriterad över att hon hela tiden skulle ha nappen för att sen spotta ut den lika snabbt igen.   Tjugio minuter senare slog hon upp sina stora blåa bebisögon och log allt vad hon kunde för att charma sig trötta morsa.  För sova skulle hon då inte.. neeej då, varför ska man sova bara för att det är natt.  Hon skulle upp, punkt.
    Iaf... jag gjorde iordning en flaska åt henne medans hon fick ligga i sin säng och försöka suga på sina små fötter, då har hon och göra ett tag innan hon ledsnar tänkte jag - passade därför på att på kinkelinka med...
   3:25 slog vi oss ner i soffan.   Hon glufsade i sig sin mat, lade av både en rap och ett par fisar.   Sen satt vi bara och glodde.. hon ville tydligen inte göra något.. bara sitta och stirra och jag likaså. vi såg ett program på 4Fakta innan vi lade oss igen.    Efter ett tag av bökande så somnade busbebisen.. klockan visade 4:15 - 30 minuter till Tommy skulle upp..grejt liksom.   Vaknade av hans mobillarm också..somnade snabbt om igen... Det är konstigt det där, iaf när jaag är riktigt trött.. då kan jag liksom höra hur jag faktiskt snarkar till en början. Dont ´t get it. Kanske inte är så ovanligt dock, jag vet inte.
  6:19 var det dags att gå upp för dagen tyckte Joline.  Hon tycker - jag lyder.   
Försökte få henne att somna om, lade henne intill mig i våran säng - det brukar funka.. men inte nu.. hon bara låg och stirrade på mig och tog i hennes fossingar.
   Har druckit upp mitt ljumna kaffe, fortfarande trött.. kollar på Vakna!med the Voice, Joline ligger och stirrar på väggen och försöker somna emellanåt.


    I måndags var vi som sagt på BVC, Joline skulle vägas-mätas-vaccineras.  Hon vägde 8250 gram och stod kvar på sina 65 cm.   Den här gången blev hon superledsen när hon fick första sprutan dessutom, man får två stycken. Förra gången var det fine, men inte nu... stackare där.  Men blev rätt snabbt bra igen. Vi lunkade hem igen och hon tog sig en lur i vagnen.


   Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Hade tänkt vara med på Barnvagnsrallyt som är om 50 minuter här i Årbyskogen, som öppna förskolan har ordnat ihop.  Men eftersom jag vet att det är sjukt med mygg där och vi ännu inte har ett myggnät som passar vagnen så tror jag att vi avstår.   Får se om vi följer med Malin till Tuna Park idag på jakt efter studentklänning till henne ^^



  Ska väl även idag fylla på min mobil och ringa företagen som ska skicka oss en ny vagn. Dom svarar inte på mejlet som jag slängde iväg för över 5 dagar sedan. Så svarar dom inte snart så ringer jag. Och då ska dom skicka iväg vagnfan redan idag för nu börjar jag bli riktigt less på det här.  Det är fan inte ok att man ska behöva vänta i flera veckor på ett enkelt svar.

RSS 2.0