25 Juli



Tjoho

 Här sitter jag med en kopp kaffe, ihopp om att jag ska piggna till då ögonen går i kors.Kunde absolut inte somna igår, brukar ha riktigt svårt för det när jag är själv hemma. Tommy var nämligen inte hemma igår. Imorse var det min tur att gå upp med bus bebisen, vilket skedde när klockan slog  5.

 Joline blev hela 7månader i fredags (!), och hon lär sig mer om mer för vaje dag känns det som.
Hon kan nu :

- Stå i sin gåstol och ta sig fram och bak - dock inte medvetet tror jag.
- Kan sitta själv och stadigt, förutom om hon kollar bakåt eller något då. Såklart.
- Kan säga mamma och övar på att säga pappa. Just nu låter det " baba " , supercharmigt :P
-Kan liten halvt resa på sig om man håller i hennes armar.
- Kan stå, fastän vingligt, om man håller henne i händerna.

 Det är väl dom störta sakerna som jag kommer på för tillfället :P
Hennes sovtider är  densamma..hon är en  morgonpigg liten tjej och tror att hon kommer att fortsätta vara det ett tag framöver ^^

 Idag vet jag inte vad som händer. Min pappa skulle titta förbi på eftermiddagen och hjälpa oss med persiennen i vardagsrummet. Förövrigt blir det nog en hemma dag - det både regnar och blåser, då det gjort så sen igår kväll. Mindre roligt då jag hade tänkt ta en morgonpromenad med Joline. Har visserligen regnskydd men eftersom hon numera sitter fullt upp i vagnen så tror jag inte att det funkar.. får kolla på det.

18 Juli



Nu är jag tillbaka igen^^
  Jag har jobbat de senaste 3 veckorna och inte orkat blogga..men nu har jag slutat igen.
Iaf..så mycket har inte hänt sen sist tror jag.
 I fredags gick vi upp till Tommys moster för grillkväll. Vi var inte hemma förs halv två på natte..men trevligt var det :) Fick lite för mycket av vinet bara..och det var mindre roligt när Joline vaknade klockan 5 och ville busa.Jag hade nämligen sagt åt Tommy att jag kunde gå upp  då jag trodde att jag skulle  förbli nykter under kvällen. Tydligen inte.  Vi firade också 2 år tillsammans då :)

 Igår var vi ute i Sundbyholm och träffade släkten..var där hela dagen ocb idag har vi fått hem våran nya soffa.
Så det har varit lungt faktiskt.

Imorgon börjar Tommy jobba och jag ska få vara hemma med min älsklingsbebis igen..imorgon ska vi först till Pagoden och säga till att vi antingen ska ha en ny ugn som är barnsäker eller så ska dom barnsäkra våran. Efter det, eller innan, så blir det en promenad.
  Tror också att vi ska träffa min syssling och hennes päron som åkt från Skara upp hit..har inte träffat dom på ett par år så man får väl offra sig för en kväll ;P.

1 Juli


Jag jobbar, därför dålig uppdatering.

 I´ll be back.

RSS 2.0