Fredag (?)




Igår när vi kom hem däckade Joline snabbt, sen sov hon. Vi försökte väcka henne runt 22 tiden för att ge henne lite ersättning så hon inte skulle vakna hungrig inatt- tog upp henne - hon sov, gick runt med henne -sov. Hon vaknade bara inte, hon var helt slut.  Det hela slutade med att vi lade henne i hennes säng ( hon sover i vardagsrummet där vi är under dagarna då hennes andning är lite sisådär ibland - ingen vet varför men det är inget farligt tydligen..lång historia )  Men iaf.
  Vi lade henne i sin säng i vårat sovrum - där fick hon en ny blöja.  Byxor av, body upp - blöja bort och sen samma visa igen - fast tvärtom.  Hon kunde inte bry sig mindre.
  Hon knöl sov.   Hon vaknade 5:45 imorse, och då hade hon sovit sen vi kom hem. Tror vi var hemma runt 19 tiden eller strax innan.
  Nu sover hon igen och jag kollar på Vakna!med the Voice, funderar på att gå till affären sen när hon vaknar och köpa hem lite frukost. Det ekar i vårat kylskåp och jag är fett hungrig.


 Btw : Fan vad svårt det är att hålla koll på vad för dag det är när Tommy är hemma. Känns som det är helg då han är ledig. xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0