6/5-10


Inatt fick man inte mycket sömn, till att börja med så vet jag inte vad Joline höll på med - men hon höll igång hela natten i princip. Tror hon drömde eller något för hon rörde sig som en tok i sängen, lät lite och skulle ha nappen - för att sen vända på huvudet, tappa nappen och sen vilja ha den igen. 
  Som det inte räckte så väckte hon mig 4:30 imorse, trodde jag skulle dö.. busunge.  Hon fick mat, ny blöja och säga godmorgon och hejdå till sin pappa innan han drog sitt febriga arsle ( han är liksom sjuk ) till jobbet.
  Då somnade vi om för att vakna två timmar senare :)
Nu sover damen igen men vaknar nog snart.   Var tänkt att vi skulle på sångstunden idag på förskolan igen, men den börjar inte förs 11:30 och förskolan stänger sen klockan 12, så vi får se hur det blir.
  Ska även ta oss till affären, ska testa idag att låta henne sittligga i vagnen då hon börjar bli lite för lång för liggdelen, man kan ju ta bort den och låta henne ligga  ner ändå - men känns som hon tröttnar rätt snabbt då hon numera vill vara med och se sig omkring. Får väl se vad damen tycker om det, provsatte henne där imorse och det gillades nog med tanke på att hon började tugga på spännet brevid.


  Ska nog köpa gröt till Joline idag, tänkte göra det till en morgonrutin nu. Att hon får gröt runt 9 tiden varje morgon, då brukar hon oftast vilja äta sitt andra "mål" för dagen. Ska nog köpa ärtor med och göra egen ärtpure till henne då det inte finns att köpa på burk, blir snäppet billigare dessutom.

 Nu tror jag damen vaknar så ska pussa lite på henne istället ^^

Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Lycka till i veckansblogg, håll utkik imorgon kväll för att se ifall du blir en utav finalisterna! :)

2010-05-06 @ 16:17:57
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0